Szekcionált garázskapuk előnyei

A Hörmann garázskapukat zord éghajlati viszonyok között történő használatra tervezték.

Ezért sem a napindítást, sem a nap zárását nem tudja elrontani az, hogy egy garázskapu nem megfelelően működik, hogy hideg garázsból indulunk vagy hideg garázsba érkezünk. Miért? Mert ez egyszerűen nem lehetséges. Ráadásul a biztonság is alapvető ezekkel a garázskapukkal, főleg, ha a szekcionált garázskapuk kerülnek szóba.

Bár sokak szerint az autó egy épített garázsban kapja meg az igazi biztonságot, ám ilyenkor a garázs a megfelelő garázskapuval válik teljessé.

Nézzünk néhány érvet a Hörmann szekcionált garázskapuk mellett!

Modern energiatakarékos kapu

Különösen azokhoz a garázsokhoz ajánlott a duplafalú szekcionált kapu, melyek közvetlenül a házhoz lettek építve. Az igen jó hőszigeteléssel ellátott LPU 42 kapu mellett, az LPU 67 Thermo kapu kínálja mindazt, ami a mai modern építészettől elvárható.

 

Hatékony hőszigetelés

Ha a garázs és a ház egy épületegységet alkot, mindig ajánlott egy jól szigetelt garázskaput választani. A Hörmann ThermoFrame tokcsatlakozással az LPU kapu, amúgy is nagyon jó hőszigetelési tulajdonságai még tovább javíthatók. A kaputokkal együtt egyszerűen felszerelendő fekete műanyag profil gondoskodik a tok és a téglafal hőhídmentességéről.

 

Hosszantartó, optimális védelem

Az öregedésálló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korróziótól. Ez a versenytárak megoldásaitól eltérő módon, hosszú távú és hatékony védelmet ad, még tartós ázás esetén is.

 

Tartósan szép Duragrain dekorok

Az új Duragrain, 24 dekorfelülete igazán meggyőző a részletgazdag, természetes és színhű kapunézetet biztosít.

 

Azonos bordatávolságok

 

Egyforma kazetta-elosztás

 

Tok és kapulap azonos külsővel

 

Kapuval egy síkot alkotó szemöldökblende

Az LPU kapuknál ez a kapulappal egy síkot alkotó szemöldökkiegyenlítő blende elegáns megoldás a kapulap és a blende közötti láthatatlan átmenethez.

 

Praktikus megoldások

Az egyszerű személyátjáráshoz ajánlott a személybejáró-ajtó használata. Így könnyedén kihozhatók a kerékpárok vagy kerti eszközök a garázsból, anélkül, hogy ki kellene nyitni a kaput. A nemesacél küszöb középen csak 10, a peremeknél pedig 5 mm magas. Csökkenti a megbotlás kockázatát, és megkönnyíti az áthaladást például kerékpárral.

 

Még nagyobb biztonság

A hívatlan vendégeknek a Hörmann automata szekcionált kapukkal szemben nem sok esélyük van. Ha a kapu zárva van, a feltolásvédelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel, és véd a feltolással szemben. Ez kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért – a versenytársak meghajtásaival szemben – áramellátás nélkül is hatásos marad.

 

BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal

Ez a Hörmann által fejlesztett stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni.

 

A kapu helyzete kényelmesen lekérdezhető

Nem kell többé szélben és esőben az ajtó előtt megvárnia, hogy kapuja valóban bezáródott-e. Mindössze egyetlen gombnyomásra a HS 5 BS kéziadó LED-jének színéből láthatja, hogy garázskapuja zárva van-e.

 

Kitűnő design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete vagy fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal is kitűnnek.

 

A kapu exkluzív belső megjelenése

Aki a garázsát egyben hobbiszobaként is használja, az a garázsában a kapu belső megjelenését is harmonikussá tenné. A Premium kivitelű LPU 67 Thermokapu pontosan ezt a kívánságot teljesíti. Az összes vasalat nézetazonos a kapu belső oldalának RAL 9002 törtfehér színével.

Milyet válasszon? Itt adunk tanácsot!