A biztonság a kapuknál kezdődik!

Legyen strapabíró garázskapuja vagy kerti kapuja akár 1 nap alatt!

Ha tőlünk rendel  garázskaput vagy kertkaput biztos lehet benne, hogy időtálló, automatizált, könnyen kezelhető, kellő biztonságot nyújt, megfizethető és még látványra is tetszetős terméket kap kaputechnika szolgáltatásunk segítségével.

Cégünk a kaputechnika egyik legismertebb szakértője a Dél-Dunántúlon. Segítünk vásárlóinknak a megfelelő kapu kiválasztásában és akár 1 nap alatt be is szereljük azt Paks és Szekszárd 50 km-es körzetében.

Lakossági garázskapuk, garázskapu meghajtások, kertkapu mozgatók, bejárati és beltéri ajtók, ipari kapuk kivitelezése gyors, pontos, szakértő partnerrel. Válasszon Hörmann és Eurodoor szekcionált garázskapuk, ipari gyorskapuk, redőnykapuk és redőnyrácsok közül és bízza ránk a szerelést!

Kaputechnika  profi szakemberektől

Díjmentesen feltérképezzük a helyszínt. Felmérjük a beépítési lehetőségeket, anyagmintákat viszünk és javaslatot teszünk.  Nincs rejtett költség.  Amit az árajánlatban lát, ahhoz tartjuk magunkat a későbbiekben is.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést és mi  1 munkanapon belül visszahívjuk!  Érdemes lecsapni az aktuális akcióinkra is, mert a szuper árakat díjmentes felméréssel, szakértő tanácsadással és gyors, pontos szereléssel tesszük valóban ellenállhatatlanná.

Garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők.

Kerti kapuk

Szárnyas- és tolókapuk automatikus nyitása és zárása. A Hörmann tökéletesen összehangolt rendszert kínál , mely garázskapuból, garázskapu-meghajtásból és udvarikapu-meghajtásból tevődik össze.

2001 óta  több ezer garázskaput és kerti kaput  építettünk be. A kapuk tartósságának és profi  szerviz-szolgáltatásainknak  köszönhetően ügyfeleink azóta is elégedetten használják szinte valamennyit.