Miért mi?

Velünk nincs aggodalom
Maximális a védelem
Nyugodt nyaralás és téli szünet
24 órás rendelkezésre állás
Kedvező áraink vannak
Minőségi eszközeink vannak
Gyorsak vagyunk
Megbízhatóak vagyunk
Tűzjelzés is lehetséges
Szakértő kollégáink vannak
Korrekt ügyfélkapcsolat

NE LEGYEN CÉLPONT! Tudja biztonságban szeretteit, otthonát és vagyontárgyait!

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és hívjon bennünket a biztonság kedvéért!

Ha a közelünkben, rokonságnál történt betörésről hallunk elszörnyülködünk. DE általában csak stresszelünk és nem teszünk semmit. Sem saját értékeink sem saját magunk, sem családunk biztonsága érdekében.

PEDIG egy betörés vagy rablás során nem csak értékeink vannak veszélyben, hanem sokszor akár az életünk is! Ingyenes helyszíni felmérés és személyre szabott ajánlat az, amivel segítünk otthona biztonságossá tételében.

Cégünk a vagyonvédelem, a betörésvédelem, tűzjelző-rendszerek telepítése (karbantartása), kaputechnika mellett leginkább a távfelügyelet terén áll megbízói rendelkezésére garanciákkal és a lehető legjobb feltételekkel!

Küldetésünk, hogy az ügyfeleink által hosszú éveken át, verejtékkel megszerzett vagyontárgyaikat és értékeiket maximális biztonságban tudjuk. Szeretnénk partnereinket megóvni a kellemetlenségektől, az áldozattá válástól és arra törekszünk, hogy biztonságos, harmonikus és aggodalommentes életet éljenek. Ezért kelünk fel és dolgozunk nap mint nap!

NE TARTOZZON A TÉTLENÜL VÁRAKOZÓK KÖZÉ! Mert tudja:

“A gonosz diadalához nem kell sok. Csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.”
John Stuart Mill

Cégünk munkatársai magasan képzett, minősített szakemberek, akik készséggel állnak rendelkezésére, ha a család, az otthona vagy értékeinek biztonságáról van szó! Távfelügyeleti szolgáltatásunk igénybevétele esetén járőrünk a nap 24 órájában áll megbízóink rendelkezésére és garantálja vagyontárgyai biztonságát.

A közel 20 éves működésünk alatt, egyszer sem volt példa arra, hogy ügyfeleink betörés áldozatává váltak volna. Szakértelmünk és tapasztalataink garantálják partnereink biztonságát!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha családja vagy értékei és vagyontárgyai biztonságáról van szó!

Az ingyenes helyszíni felmérés vásárlási kötelezettségtől mentes!