Betörésvédelem, távfelügyeleti szolgáltatás

Szeretné otthonát távol tartani az illetéktelen behatolóktól és a nap 24 órájában biztonságban tudni vagyontárgyait? Esetleg hosszabb vakációra készül és nyugodtabb lenne, ha biztos kezekben tudná értékeit, hogy csak a jól megérdemelt pihenésre kelljen koncentrálnia? A Söni Kft. távfelügyeleti szolgáltatásával áll rendelkezésére, hogy az értékeit és vagyontárgyait maximális biztonságban tudhassa!

Távfelügyeleti szolgáltatásunk legkiemelkedőbb előnye, hogy a nap 24 órájában képes biztonságot nyújtani értékeinekTávfelügyeleti szolgáltatásunk legkiemelkedőbb előnye,

hogy a nap 24 órájában képes biztonságot nyújtani értékeinek, ezért egy percig sem kell aggódnia otthona biztonsága miatt! Távfelügyeleti rendszerünk minden szituációra azonnali és hatékony megoldásokat biztosít, hisz a felszerelt riasztóberendezések a kor legmodernebb technológiájával vannak ellátva!

Ha betörés gyanúja áll fent, a riasztók azonnal jeleznek központunkba, ahol a jelzés után járőreink azonnal a helyszínre indulnak és tüzetesen átvizsgálják az ingatlant. Először is minden kétséget kizáróan meggyőződnek arról, hogy fenn áll-e az illetéktelen személyek behatolásának jelensége vagy esetleg valami más külső vétlen behatás miatt lépett működésbe a riasztó. Amennyiben betörés gyanúja áll fenn, haladéktalanul értesítjük a rendőrséget, akik megteszik a szükséges intézkedéseket.

Minden riasztásról, valamint az intézkedés folyamatáról és kimeneteléről haladéktalanul értesítjük Önt!

Nem szükséges álmatlanul forgolódnia és aggodalmaskodnia értékei biztonságát illetően. A lehető legjobb kezekben lesz otthona biztonsága a távfelügyeleti rendszerünk és járőr szolgáltatunk segítségével, így teljes biztonságban tudhatja vagyontárgyait! Komplex szolgáltatásként állunk rendelkezésére, hisz a riasztó rendszerek beszerelésén, valamint a járőrszolgálaton túl természetesen a rendszer karbantartását is vállaljuk! Teljes biztonság a nap 24 órájában? Válassza a Söni Kft-t, hogy soha többé ne kelljen aggódnia vagyontárgyai és otthona biztonsága miatt!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!A megadott adatok kizárólag az Önnel történő kapcsolatfelvétel céljából szükségesek, hírlevelet nem küldünk, promóciós célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.