Söni Távfelügyelet – Kik is vagyunk?

Közel 20 éve a Paks és környéki biztonság nagykövetei. A Söni Távfelügyelet és a Söni Kft. komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Mit is foglal magába ez pontosan? Tűzjelző rendszerek telepítését és karbantartását, betörésvédelmi – távfelügyeleti szolgáltatást, valamint kaputechnikát.

Cégünk küldetése, hogy az ügyfeleink által hosszú éveken át, verejtékkel megszerzett vagyontárgyaikat és értékeiket maximális biztonságban tudjuk. Szeretnénk partnereinket megóvni a kellemetlenségektől, az áldozattá válástól és szeretnénk, ha biztonságos, harmonikus és aggodalommentes életet élne minden ügyfelünk. Ezért kelünk fel és dolgozunk nap mint nap!

Cégünk és a Söni Távfelügyelet munkatársai magasan képzett, minősített szakemberek, akik készséggel állnak rendelkezésére, ha a család, otthona vagy értékeinek biztonságáról van szó! Távfelügyeleti szolgáltatásunk igénybevétele esetén járőrünk a nap 24 órájában áll megbízóink rendelkezésére és garantálja vagyontárgyai biztonságát. A közel 20 éves működésünk alatt, egyszer sem volt példa arra, hogy ügyfeleink betörés áldozatává váltak volna. Szakértelmünk és tapasztalataink garantálják partnereink biztonságát!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha értékei és vagyontárgyai biztonságáról van szó!

KAPCSOLAT

Csapatunk

Schönhardt Pál
Schönhardt Pál
tulajdonos
Pámer Szabolcs
Pámer Szabolcs
ügyvezető igazgató
Rafaiszné Nagy Rita
Rafaiszné Nagy Rita
ügyfélszolgálati munkatárs
Nepp László
Nepp László
szerelő
Jóföldi Miklós
Jóföldi Miklós
szerelő
Vájer Dávid
Vájer Dávid
szerelő
Horváth Balázs
Horváth Balázs
szerelő

Rólunk mondták

Amióta igénybe veszem a Söni Kft. szolgáltatását az otthonomban és a vállalkozásom telephelyén, biztonságban érzem a családom és a cégem értékeit. Jószívvel ajánlom mindenkinek.

Barta József
Barta JózsefSuzuki Barta tulajdonosa

Régi ügyfelük vagyok. Soha nem volt kifogásom a távfelügyeleti rendszerükkel kapcsolatban. A biztonság, amit nyújtanak sokkal többet ér, mint az a pár ezer forint, amibe a szolgáltatásuk kerül.

Endrődi József
Endrődi JózsefVállalkozó

Ha eljövök otthonról és üresen hagyom a házam, nem kell azon aggódnom, hogy hívatlan látogatóm érkezik. A Söni Kft távfelügyelete már hosszú évek óta biztosítja a nyugalmam.

Gulyás Róbert
Gulyás RóbertVolt válogatott kosárlabdázó