Nyugodt szívvel hagyja magára a házát, lakását?

Jogosan fél a betörésektől! És attól is, hogy a nehezen összekuporgatott vagyont vagy a kedves emlékeket, értékeket egyszer csak valaki  hirtelen elviszi. Közben rongál a házban és rémes rumlit hagy maga után! Majd a helyszínelők is felforgatják az otthonát és a biztosító sem siet megfizetni a kárt. Előzze meg ezt! Mert a biztonság mindennél fontosabb!

Vagyonvédelem - Profikat kell megbízni a védelemmel!

Ha ingatlanát a Söni Kft. védi, akkor biztos lehet abban, hogy riasztás esetén néhány percen belül a helyszínre érkezik a járőrünk. A házát, üzletét körüljárja, és Önt is értesíti, a riasztás lehetséges okáról. Előfordult már olyan is, hogy tetten értünk egy elkövetőt és ezzel megakadályoztunk egy betörést. Arra büszkék vagyunk, hogy  ügyfélkörünkben sikeresen befejezett rablás még nem történt!

Már van riasztórendszere, de még nincs távfelügyelet szolgáltatása?

Ebben  az  esetben a Söni 2001 Kft. egy rendkívül kedvező ajánlattal áll bárki rendelkezésére! Legyen bármilyen típusú riasztórendszere, cégünk díjmentesen ráköti távfelügyeleti központunkra, hogy ezentúl ingatlanja és családja maximális biztonságban lehessen.

Pakson és környékén a lehető legkedvezőbb feltételekkel monitorozzuk ingatlanát! Cégünk a vagyonvédelem, betörésvédelem és leginkább a távfelügyelet terén áll az Ön rendelkezésére, mindezt garanciákkal és a lehető legjobb feltételekkel biztosítjuk!

100% biztonság napi egy csésze kávé áráért! A Söni Kft. vigyáz Önre, vagyonvédelem profiktól.