Statisztikák szerint az ősz és a tél kiemelt kockázatú időszak

A statisztikák szerint Magyarországon folyamatosan növekszik a betörések száma, a gyors ütemben fejlődő világban a betörések, a garázdaság és a rablások korát éljük.

Egyes kutatások és statisztikák szerint a téli időszak a betörők kedvence. Népszerű célpontok az elhagyatottabb épületek, az idősek által lakott vagy még csak épülő félben lévő házak. Kifejlesztett technikájuk miatt egy zár, láncos biztonsági zár vagy egy magasabb kapu már nem jelent nekik kihívást. A házőrző állatok pedig könnyen kiiktathatóak. Az újságban, híradóba, rádióban és a közösségi médiában is nap mint nap szembesül az ember betörésekkel, rablásokkal, amelyek szerencsésebb esetben csak anyagi károkkal végződnek. Sajnos vannak olyan esetek, ahol az ember testi épsége és nem csak az értéktárgyai esnek áldozatul. Ezek elkerülésének érdekében a Söni 2001  Kft.-t sokféle, változatos, megbízható megoldást biztosít.

A Söni 2001  Kft.-nél napi egy csésze kávé áráért igénybe vehető a 24 órás távfelügyelet. Munkatársaink mindig a környéken járőröznek, így gyorsan és hatékonyan tudják otthona biztonságát fenntartani.

Ne gondolja azt, hogy az Ön háza biztonságban van, mert a statisztikák szerint, lehet, hogy az Ön háza lesz a következő! Ne bízza vakszerencsére a lakása védelmét! Készüljön fel még ősszel a téli időszakra, árajánlatért keresse fel a Söni 2001 Kft.-t!

Egyeztetéssel és kérdésekkel kapcsolatban segítőkész kollégák várják megkeresését telefonon vagy e-mailben!