Biztonságot szeretnék!

Miért válassza a Söni 2001 Kft.-t?

Rémegyszerű kezelés

Rémegyszerű kezelés!

Ne tartson attól, hogy a Söni 2001 Kft. eszközeinek kezelése bonyolult! Olyan korszerű technológiával dolgozunk, amelyek a lehető legkönnyebb és legkényelmesebb felhasználói kezelést biztosítják! A biztonsági rendszer pár másodpercen belül távirányítóval vagy akár számkódos billentyűzettel is vezérelhető. Önnek megér 3 másodpercet a biztonsága?

Már van riasztórendszere, de még nincs távfelügyelet szolgáltatása?

Már van riasztórendszere, de még nincs távfelügyelet szolgáltatása?

Ez esetben a Söni 2001 Kft. egy rendkívül kedvező ajánlattal áll rendelkezésére! Legyen bármilyen típusú riasztórendszere, cégünk díjmentesen ráköti távfelügyeleti központunkra, hogy ezentúl ingatlanja és családja maximális biztonságban lehessen.

 

Vigyázunk a tisztaságra is!

Vigyázunk a tisztaságra is!

A megrendelők és háziasszonyok rémálma, hogy a beszerelés során a szakemberek óriási felfordulást, rendetlenséget és koszt hagynak maguk után. Munkatársaink a legapróbb részletekre is odafigyelnek! Fúrás-faragás nélkül, a legnagyobb tisztaságot magunk után hagyva telepítjük vezeték nélküli rendszereinket!

 

Díjmentes átvizsgálás!

Díjmentes átvizsgálás!

Régi, elavult riasztórendszere van? Szeretné újjáéleszteni? A Söni 2001 Kft. munkatársai állnak rendelkezésére! Rendszerét díjmentesen átvizsgáljuk, majd egy rendkívül kedvező ajánlattal, a legmodernebb technológiákat használva megújítjuk! Munkavégzésünkre 100% garanciát vállalunk!

 

100% biztonság napi egy csésze kávé áráért!

100% biztonság napi egy csésze kávé áráért!

Azt gondolná, hogy drága a távfelügyelet szolgáltatásunk, amely által kollégánk a nap 24 órájában áll a rendelkezésére? Téved! Hozzávetőleges csupán napi 1 csésze kávé áráért szolgáljuk biztonságát éjjel-nappal! Egy csésze kávét ér családjának és értéktárgyainak biztonsága?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!    A megadott adatok kizárólag az Önnel történő kapcsolatfelvétel céljából szükségesek, hírlevelet nem küldünk, promóciós célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.