A professzionális tűzjelző rendszerekkel szemben alapvető elvárás, hogy minden előírt kritériumnak megfelelve biztonságot nyújtsanak és biztonságosak legyenek. Cégünk minden feltételnek megfelelő  rendszerek telepítését, karbantartását és üzemeltetését biztosítja Ön és vállalata számára!

Minősített szakembereink garantálják a tűzjelző rendszerek helyes, minden követelménynek megfelelő telepítését és működtetését,

mindezt úgy, hogy a katasztrófa védelem által előírt, minősített tűzjelző központok jelzéseinek fogadására alkalmas felügyeleti központtal rendelkezünk. Ezzel biztosítunk minden feltételt és igényt kielégítő, komplex, magas minőségű szolgáltatást partnereink számára. Komplexitásunk a tűzgátló kapuk és ajtók felszerelését és karbantartását is magába foglalja.

Egy tűz jelzésére alkalmas rendszer központi eleme a tűzjelző-központ és a vele általában egybeépített tápegység, amelyhez bemeneti és kimeneti eszközök csatlakoznak. A bemeneti eszközöket elsősorban különféle füstérzékelők, hőérzékelők, lángérzékelők és a kézi jeladók jelentik. Ezek feladata a tűzjelzést a központba küldeni. Kimeneti eszközöknek a riasztó egységek (hangjelzők, fényjelzők, egyéb kijelzők) számítanak.  Ilyen lehet a tűzjelző központ vezérlőkimenete és kimeneti vezérlő modulja, amelyek működtetik vagy vezérlik az automatikus tűzvédelmi berendezéseket (oltórendszerek, hő- és füstelvezető szerkezetek, tűzgátló ajtók) és más gépészeti elemeket.

A Söni Kft. minősített szakemberekkel és minden kritériumnak megfelelő tűzjelző rendszerekkel, tűzgátló kapukkal és tűzgátló ajtókkal áll rendelkezésére!

Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 A megadott adatok kizárólag az Önnel történő kapcsolatfelvétel céljából szükségesek, hírlevelet nem küldünk, promóciós célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.