Legyen trendi a garázskapu!

Innovatív megoldással jelentkezett partnerünk a Hörmann. Az új felület és az egyedi motívumok, még nagyobb szabadságot jelentenek a garázskapu kialakításánál.

A világ egyik vezető garázskapu gyártójának legújabb termékcsaládja trendi felületeket és egyedi motívumok megjelenítését teszi lehetővé a garázskapuk kialakításakor. Ez a fejlesztés azt is jelenti, hogy akár egyedi fényképet is tartalmazó felület alakítható ki. Így a Hörmann hozza a gyártó magas színvonalú minőségét és azt unikális megjelenéssel kombinálja.

A most bevezetett új termékcsalád azért lehet érdekes, mert a garázskapu nemcsak funkcionális eleme a háznak és otthonunknak, hanem designelemként is fontos szerepet tölt be. Az új termékcsalád még nagyobb teret ad a tervezési szabadság számára a garázskapu kialakításában. Mindez azt jelenti, hogy a gyártó lehetőséget biztosít a kapu felületének igény szerinti, egyedi kapumotívumokkal vagy fényképekkel történő kialakítására.

Új trendi felület Slategrain palaszerű struktúrával

A strukturált kapufelületek a modern kapumegjelenés divatossága mellett azért is fontosak, mert ezek a szerkezetek robusztusok, könnyen ápolhatók, az apró karcolások pedig kevésbé észrevehetők, mint a sima kapufelületen. A Slategrain az az új, trendi felület, mely palaszerű struktúrájával testesíti meg a modern kapudesignt.  (A strukturált felület minden előnyét egyesítve.) Az új Slategrain felület a többi kapufelülethez képest kedvezőbb árú. Ezek a szekcionált garázskapuk fehér és antracit színben kaphatók, valamint 15-féle kedvező árú preferált és egyedi RAL-színben is elérhetők. A Hörmann új Slategrain felülete a palaszerű struktúrával követi az aktuális trendet és biztosítja a modern kapudesignt.

Egyedi kapudesign: saját kialakítású Duragrain felület

A Hörman még tudott csavarni és fokozni az előbbi újításon. A saját kialakítású garázskapu egy feltűnő designnak köszönhetően, igazán figyelemfelkeltő is lehet. Ráadásul rugalmasabb és egyedi igényekre szabott tervezés érdekében, innovatív megoldást vezetett be a Hörmann. Ez a Duragrain digitális nyomtatás, melynek segítségével  bárki egyedi igények szerinti, egyedi kapumotívumokkal vagy fényképekkel saját maga alakíthatja ki a leendő garázskapu felületét.

A kiváló minőségű Duragrain felület különösen robusztus, karcálló és UV-álló, így a tartós napsugárzás sem vezet a design kifakulásához. A tartósan szép kapufelület érdekében a szekcionált garázskapukat nagy szilárdságú védőlakkal vonják be, hogy megvédjék a külső behatásoktól.