Korszerű az Ön riasztórendszere?

Mikor tesztelte, mikor ellenőrizte utoljára profi szakember a riasztórendszerét?

Van az Ön számára egy remek ajánlatunk. Éljen a lehetőséggel, mert az elavult rendszerek, a korszerűtlen riasztórendszer pont annyira veszélyes, mintha nem is védené Önt és értékeit semmi! Mivel a bűnözők repertoárja sajnálatos módon egyre bővül, újabb és újabb eszközöket, módszereket vetnek be céljaik eléréséhez. Úgy gondolja, hogy Ön soha nem válhat betörés áldozatává? Sajnos téved!

Éppen ezért fontos, hogy  meghatározott időközönként ellenőrizze meglévő riasztórendszereit vagy megbízható, pontos, precíz szolgáltatást vegyen igénybe és megtörténjen a korszerűtlen riasztórendszer cseréje. Az ellenőrzés során érdemes nem csak működésében ellenőrizni, hanem tesztelni is a rendszert és, ha van az igénybe  vett szolgáltatásokat!

Mostani AJÁNLATUNK EGY remek lehetőséget kínál Önnek. Év végi akciós ajándékunk egy 50 000 Ft értékű szervizelés és ingyenes kiszállás.

Ebbe az összegbe beleférhet akár egy új, modern központ kezelővel is. A lehetőséggel egy modern, nagy tudású központhoz juthat új kezelővel, így Önnek máris az egyik legkorszerűbb riasztó kerül a birtokába.

ITT AZ ALKALOM,
hogy tanácsot kérjen profi szakemberektől,
hogy korszerűre váltson!

Hívja kollégánkat időpontért a
70 336-5520 mobiltelefonszámon!

Az ajándék kizárólag távfelügyeleti szolgáltatás igénylésével együtt vehető igénybe, de a kiszállás és a tanácsadás INGYENES, Önt nem kötelezi semmi!