Energiaválság? A Söni 2001 Kft. ügyfelei biztonságban vannak

Az energiaválság hír hallatán sokan tartanak a riasztók fogyasztásától vagy bármilyen új elektronikai készülék vásárlásától. Érthető, hogy az energiatakarékos változatokat keresik.

De a riasztók és az általunk forgalmazott behatolásjelző készülékek, rendszerek esetében senkinek nem kell tartani attól, hogy nagy mértékben megugrik az otthoni áramfogyasztás. Mert ezek a berendezések alacsony energiafelhasználással működnek. Így, egy riasztó telepítése esetén, ez senkinek nem lehet kifogás, csak előny energiaválság idején.

A betörésvédelmi szolgáltatások mindenki számára elérhetők, hasznosak és szükségesek ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt életet tudjon élni még a mostani időkben is. Nem kell aggódnia otthona és családja biztonsága miatt, hiszen mindennap 24 órás figyelmet tudhat magáénak az, aki igénybe veszi a Söni 2001 Kft. távfelügyeleti szolgáltatását is. A betörésvédelmi rendszereket pedig ki lehet egészíteni tűzjelzővel, így még biztonságosabbá tehető otthonunk védelme. De a mostani energiahiányos helyzetben mindig akadnak komolyabb kérdések. Ezekre igyekszünk válaszolni.

Ön is aggódik, hogy nem lesz télen fűtés és legsötétebb óráiban arra is gondolt már, mi fog történni, ha hosszabb időre elmegy az áram? Ez a helyzet borzasztó lenne, de nekünk van néhány jó hírünk energiaválság idejére is.

Ha elmegy az áram bárki otthonában, akkor a riasztók és az általunk forgalmazott készülékek tartalmaznak egy beépített akkumulátort, amely segítségével, készüléktől függően, akár 24-48 órán keresztül áram nélkül is tudnak üzemelni. (A MABISZ minősítéssel rendelkező rendszerek esetén alapkövetelmény, hogy az esetleges áramszünet idején, a riasztó akkumulátora biztosítsa a védelmi rendszer szünetmentes működését.) Ez előnyt jelenthet, ha elmegy az áram otthonunkban, nyaralókban (főleg, ha nem tartózkodunk a helyszínen). Mert így akár hosszabb időn keresztül is védve vagyunk még. Például tud felvételt készíteni a kamera, illetve megszakítás nélkül tud működni az összes készülék. A betörésvédelmi rendszer áramszünet idején is valós idejű jelzéseket tud küldeni, így munkatársaink folyamatosan értesülnek arról, ha valahol betörés észlelhető.

Ügyfeleinknek attól sem kell tartani, ha a mi központunkban alakul ki áramszünet. Ugyanis saját aggregátorunk segítségével cégünk is sokáig tovább tud működni és folyamatosan biztosítjuk a szolgáltatásokat.

De nem lehet elhanyagolni a karbantartást, hiszen ezzel csökkentünk védelmünk szintjén!

Annak érdekében, hogy egy biztonságvédelmi rendszer kifogástalanul tudjon működni, időről időre karban kell tartani. Ilyenkor munkatársaink megvizsgálják a készülékeket, illetve javasolhatják az esetleges csere lehetőségét, mely a tulajdonos biztonságához járul hozzá. Az sem mindegy, hogy mennyire korszerű a kiépített biztonsági rendszer! Néha ezt is fejleszteni kell! Sőt, a készülékek akkumulátorának állapota is nagyban befolyásolhatja, hogy azok mennyi ideig tudnak működni egy esetleges áramkimaradás idején.

Egy riasztó akkumulátora hasonlóan a gépjárművek akkumulátorokhoz 2-3 évente cserére szorul. Ha a karbantartást és cserét valaki elhanyagolja, akkor előfordulhat, hogy áramszünet alatt, egy fülsiketítően szirénázó, mégis működésképtelen rendszer fogadja az otthonában.

A jó hír az, hogy rendszereink jelzik az ügyfelekhez felszerelt riasztók akkumulátorának állapotát. Így sok esetben nem csak azt látjuk, hogy áramszünet van, hanem azt is tudjuk jelezni, ha valami nem stimmel és lemerülőben van az akkumulátor.

Ha minden jól működik és a központban riasztást észlelünk valahol, magasan képzett járőrünk áramszünet esetén is azonnal a helyszínre siet és elvégzi a szükséges feladatokat, intézkedéseket. Bízza ránk otthona védelmét! Kérjen árajánlatot  még ma otthona, üzlete, garázsa, nyaralója, vagyontárgyai és családja védelmének érdekében!