Vezeték nélküli riasztószett, ha még nincs de kellene (Incognito)

HA MÉG NINCS RIASZTÓRENDSZERE DE SZÜKSÉG LENNE RÁ, akkor akciós ajánlatunk keretében egy másik kedvezményes vezeték nélküli riasztórendszert is ajánlunk távfelügyeleti szolgáltatásunk mellé.

Az Incognito vezeték nélküli riasztószett is családi házak védelmére lett kitalálva. Erre a termékre is igaz, ami a másik vezeték nélküli riasztószettnek is sajátja. Az akciós vezeték nélküli rendszereink telepítése gyorsan kivitelezhető, nem jár vezetékezéssel és sem kosz sem fúrás-faragás nem lesz a beszerelés során!

Az akciós csomag tartalma:

    • 1 db Paradox MG5000 rádiós riasztóközpont (+K10H Led kezelő + fém szerelődoboz + 16V/30VA AC tápegység + 12V/4Ah akku)
    • 3 db Paradox rádiós digitális mozgásérzékelő
    • 1 db Paradox kétirányú távkapcsoló 6 különböző funkció vezérlésére. Státuszkijelzéssel és állapot lekérdezéssel. Vízálló kivitel, fekete színben.
    • 1 db  vezetékes mozgásérzékelő.
    • 1 db beltéri hangjelző 1,2 Ah akkuval

A riasztószett ára az otthonában felszerelve, beüzemelve, kulcsrakészen átadva áfá-val együtt:

196 968 Ft helyett csak

149 900 Ft

A kedvezmény kizárólag 3 év hűségnyilatkozatos távfelügyeleti szolgáltatással együtt vehető igénybe!

a 3 év hűségnyilatkozat aláírásával
bármelyik csomag esetén elengedjük
a távfelügyeleti bekötés
49 530 Ft-os díját!

Ne aggódjon tovább értékei miatt! A felügyeletet nem kell a szomszédokra, a családjára bíznia, így az ő biztonságuk miatt sem kell aggódnia! Legyenek a mindennapok stresszmentesek akár munkáról, akár pihenésről van szó!

Cégünk az élet bármely területén jelentkező vagyonvédelmi problémára képes megbízható, biztonságos megoldást nyújtani 0-24 órában. Tesszük ezt ügyfeleink kérésének, elvárásainak legmagasabb szintű kiszolgálásával, amihez magasan képzett munkaerő és szakértelem párosul.

Tevékenységünk kiterjed lakóingatlanok, irodaházak, garázsok, kiskereskedelmi egységek és egyéb objektumok, kaputechnikai és tűzvédelmi távfelügyeleti-szolgáltatásra is. Kövesse facebook oldalunkat is!

Amennyiben a védendő ingatlan adottságai és/vagy az ügyfél igényei indokolják, bármelyik rendszer további eszközökkel (további érzékelők, távirányítók stb.) bővíthető.

Ingyenes felmérésünk vásárlási kötelezettségtől mentes!