Vezeték nélküli riasztószett, ha még nincs de kellene (Standard)

HA MÉG NINCS RIASZTÓRENDSZERE DE KELLENE, akkor akciós ajánlatunk keretében egy kedvezményes vezeték nélküli riasztórendszert ajánlunk távfelügyeleti szolgáltatásunk mellé.

A Standard vezeték nélküli riasztószett családi házak védelmére lett kitalálva. Az akciós vezeték nélküli rendszereink telepítése gyorsan kivitelezhető, nem jár vezetékezéssel, nincs kosz és fúrás-faragás sem!

Az akciós csomag tartalma:

    • 1 db Paradox MG5000 rádiós riasztóközpont (+K10H Led kezelő + fémdoboz + 16V/30VA AC tápegység + 12V/4Ah akku)
    • 3 db Paradox PMD2P rádiós digitális mozgásérzékelő
    • 1 db Paradox REM2 kétirányú távkapcsoló 6 különböző funkció vezérlésére. Státuszkijelzéssel és állapot lekérdezéssel. Vízálló kivitel, fekete színben.
    • 1 db Paradox Pro 476+ vezetékes mozgásérzékelő
    • 1 db Paradox SR130 Kültéri rádiós hang-fényjelző beépített akkuval.

A riasztószett ára az otthonában felszerelve, beüzemelve, kulcsrakészen átadva áfá-val együtt:

230 513 Ft helyett csak

199 000 Ft

A kedvezmény kizárólag 3 év hűségnyilatkozatos távfelügyeleti szolgáltatással együtt vehető igénybe!

a 3 év hűségnyilatkozat aláírásával
bármelyik csomag esetén elengedjük
a távfelügyeleti bekötés
49 530 Ft-os díját!

Legyenek a mindennapok stresszmentesek akár munkáról, akár pihenésről van szó! Ne aggódjon tovább értékei miatt! A felügyeletet nem kell a szomszédokra, a családjára bíznia, így az ő biztonságuk miatt sem kell aggódnia!

Cégünk az élet bármely területén jelentkező vagyonvédelmi problémára képes megbízható, biztonságos megoldást nyújtani 0-24 órában. Mindezt ügyfeleink kérésének, elvárásainak legmagasabb szintű kiszolgálásával, amihez magasan képzett munkaerő és szakértelem párosul.

Tevékenységünk kiterjed lakóingatlanok, irodaházak, garázsok, kiskereskedelmi egységek és egyéb objektumok, kaputechnikai és tűzvédelmi távfelügyeleti-szolgáltatásra is. Kövesse facebook oldalunkat is!

Amennyiben a védendő ingatlan adottságai és/vagy az ügyfél igényei indokolják, bármelyik rendszer további eszközökkel (további érzékelők, távirányítók stb.) bővíthető.

Ingyenes felmérésünk vásárlási kötelezettségtől mentes!