Távfelügyelet Pakson és környékén – 5 ok, amiért 2022-ben érdemes a Söni 2001 Kft. mellett dönteni

Védje meg értékeit, 2022-ben válassza Ön is a Söni 2001 Kft.-t!

Távfelügyelet Pakson és környékén? Ráadásul kifejezetten jó áron? A Söni 2001 Kft.-vel ez lehetséges! De nem csak ezért érdemes minket választani! Nézze meg az 5 fő okot, amiért jó, ha 2022-ben cégünk mellett dönt!

Távfelügyelet Pakson és környékén – 5 ok, amiért 2022-ben érdemes a Söni 2001 Kft. mellett dönteni

1. ok: Tapasztalt cég, szakképzett munkaerővel

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, közel 20 éve vagyunk a Paks és környéki biztonság nagykövetei. Komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére: tűzjelző rendszerek telepítése és karbantartása, betörésvédelmi – távfelügyeleti szolgáltatás, valamint kaputechnika. A Söni távfelügyeleti szolgáltatását és minőségi munkáját cégünk magasan képzett munkatársai, minősített szakemberei garantálják, akik készséggel állnak rendelkezésére, ha családja, otthona vagy értékeinek biztonságáról van szó!

2. ok: 100% biztonság napi egy csésze kávé áráért!

Sokan azt gondolhatják, hogy egy ilyen tapasztalt cég által biztosított távfelügyeleti szolgáltatás drága, de erről szó sincs! Kollégánk napi 24 órájában rendelkezésére állása Önnek hozzávetőlegesen csupán napi 1 csésze kávé árába kerül! Mindössze napi egy csésze kávé áráért éjjel-nappal szolgáljuk az Ön, családja és értéktárgyai biztonságát! A közel 20 éves működésünk alatt, egyszer sem volt példa arra, hogy ügyfeleink betörés áldozatává váltak volna.

3. ok: Paks központi szereplővé fog válni

A közeljövőben Paks központi szereplővé fog válni a nagy méretű beruházások, építkezések miatt. Ez azonban azt is jelentheti, hogy egyre több ismeretlen ember fog a városban és környékén jó vagy rossz szándékkal mászkálni. Mert a forgalmas terek, a mozgalmas hétköznapok mindig sok embert vonzanak. Köztük pedig, a nagy számok törvénye szerint, bizonyára rossz szándékú is akad. Ezért a megnövekedett forgalom miatt kialakuló vegyes társaságok esetén kiemelten figyelni kell lakásunk, családunk és értékeink biztonságára. A szórakozóhelyekről késő este vagy hajnalban hazainduló, illuminált állapotban lévő látogatók akár egyes ingatlanokban is kárt okozhatnak, hiszen ilyenkor a józan ész intő ereje sajnos aláhagy. Ilyen esetekben bizony jól jön egy 24 órás távfelügyeleti szolgáltatás! Előzze meg a bajt, válassza a Söni Távfelügyelet által kínált védelmet!

4. ok: Kevesebb otthon töltött idő

Jövőre már talán lecseng a járvány, és a home office-ban lévők is visszatérhetnek az irodák falai közé. Vagy legalábbis kevesebbszer fognak otthonról dolgozni. Ha valaki nincs otthon napi 8,10 vagy esetleg 12 órát sem, azt bizony a betörők könnyűszerrel kifigyelhetik, és akár észrevétlenül kifoszthatják a lakását. Aztán csak állhatnak a romokban heverő lakás közepén, nem tudva, hogy mitévők legyenek. Sajnos sok esetben a rendőri bejelentések nem vezetnek eredményre. Ha valakinek van is biztosítása, az ellopott értéktárgyak kárpótlása nem történik meg túl gyorsan. Mondhatnánk, hogy jobb félni, mint megijedni, azonban, ha a Söni Távfelügyeletet választja, nem lesz oka a félelemre!

5. ok: Ingyenes helyszíni felmérés és személyre szabott ajánlat

Kockázatelemzés alkalmával, amikor csupán ingatlana bebiztosításán gondolkodik, vagy új riasztórendszer beszerelése esetén ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és személyre szabott ajánlatot adunk minden kedves ügyfelünknek. De az sem probléma, ha már van beszerelve riasztórendszer a lakásba, irodába! A régi, elavult riasztórendszereket is díjmentes átvizsgáljuk, majd pedig egy rendkívül kedvező ajánlatot teszünk, és a legmodernebb technológiákat használva megújítjuk régi riasztórendszerét! Munkavégzésünkre 100% garanciát vállalunk!

Bizonyítottan hatékony és biztonságos távfelügyelet Pakson és környékén! Válassza 2022-ben is a Söni 2001 Kft.-t, hogy mindig nyugodtan hagyja el otthonát és ne kelljen aggódnia a betörések miatt! Válasszon minket bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ajándékozza meg magát karácsonyra a jövő évi biztonság tudatával, legyen az új éve valóban boldog, biztonsági szempontból negatív eseményektől mentes! Kövessen minket Facebook oldalunkon!