Miért kell Önnek a távfelügyelet?

Minden ember biztonságra vágyik, ezért sok mindent megteszünk annak érdekében, hogy saját személyes és szeretteink biztonságát fenntartsuk.

A Söni 2001 Kft. távfelügyeleti rendszere nem csak a lakossági, hanem a vállalati biztonság megőrzésében is fontos szerepet játszik. A távfelügyelet esetében is olyan ez, mint az a bizonyos régi OTP-reklám. Az idősebbek biztosan emlékeznek és értik a párhuzamot, amikor azt mondjuk, hogy: Van, aki ért a biztonsághoz, ezért bízza ránk. Van, aki nem ért hozzá, ezért ránk bízza. […] Vannak, aki még nem jöttek el hozzánk, nekik írtuk ezt a blogbejegyzést! J

Az már szent igaz, hogy nagyon sokfélék vagyunk, és sokféle indíttatásunk lehet arra, hogy biztonságossá tegyük életünket. Például az egyedül élők számára még nagyobb biztonságot jelent a távfelügyelet, mert érdemes minimalizálni a kockázatokat és megelőzni a bajt, ha nem számíthatunk mások segítségére. Másoknak határozott elképzelése van a vállalkozásuk, otthonuk védelméről és olyan szolgáltatót keresnek, aki partner ezek megvalósításában. Akik két lábon járnak a földön és családjuk védelmét tekintik elsőnek, azok tudják, hogy a távfelügyelet csökkenti a lehetséges traumák és költségek számát, arányát összegét. Mert többet jelent, mint egy hangos sziréna vagy egy telefonon nézhető kamera.

Vannak olyanok is, akik már pórul jártak, ezért a megbízható vagyonvédelmi rendszer mellé mindenképpen távfelügyeletet kérnek. Sokakat megnyugtat a tudat, hogy valaki hatékonyan cselekedni fog, ha baj van és ő nincs a közelben. Egyesek pedig olyan szeretteiket féltik, akikkel nem tudnak mindig együtt lenni, de gondoskodásuk a védelmükre is kiterjed.

Ha Önnek is van egy indoka arra, hogy miért kell az életébe a biztonság, akkor nekünk sok indokunk van arra, hogy miért a Söni 2001 Kft. távfelügyeletét válassza!

 1. Régóta a szakmában vagyunk, biztosan nem tűnünk el a piacról.
 2. A hosszú idő (már 20 év) alatt sok-sok tapasztalatot szereztünk és a szaktudásunk is magas szintű.
 3. Lelkiismeretesek vagyunk.
 4. A magas szintű szaktudás nem csak szakképzett kollégákat jelent, hanem magasan képzett munkatársakat és minősített szakembereket.
 5. Komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére: tűzjelző rendszerek telepítése és karbantartása, betörésvédelmi – távfelügyeleti szolgáltatás, valamint kaputechnika.
 6. A technika fejlődésével mi is folyamatosan fejlesztjük rendszereinket.
 7. Távfelügyelet esetén a nap 24 órájában számíthat ránk.
 8. Ingyenes helyszíni felméréssel és az egyedi igényekre nyitottan dolgozunk.
 9. Kedvező árunk sok éve olyan, mintha napi egy csésze kávéba kerülne a szolgáltatásunk.
 10. A régi, elavult riasztórendszereket is díjmentes átvizsgáljuk és, ha szükséges kedvező ajánlatot teszünk egy korszerűbbre.
 11. Munkavégzésünkre 100% garanciát vállalunk!
 12. 20 éves működésünk alatt, egyszer sem volt példa arra, hogy ügyfeleink betörés áldozatává váltak volna.

Várjuk hívását, megkeresését! Élvezze az igazi védelmet, vegye igénybe a Söni 2001 Kft. szolgáltatásait!