Anyák napja alkalmából, biztonságos otthon!

Az Anyák napja lehetőséget ad arra, hogy még hálásabbak, odaadóbbak és gondoskodóbbak legyünk az anyukánkkal. 

Minden év májusának első vasárnapja egy különleges nap, hiszen ekkor ünnepeljük Édesanyáinkat!  A gondoskodás egyik legfőbb jele, ha biztonságban szeretnénk tudni azt, akit szeretünk, nincs ez az édesanyánkkal sem másképpen. Persze sok mindenre nincsen befolyása az embernek. Azonban vannak dolgok, amelyekre igenis van hatásunk és tehetünk értük. Ez nem más, mint a biztonság megteremtése otthonunkban és környékén. Ez főleg akkor lehet fontos, ha az ember édesanyja egyedül él. A fejlett technológia már sokféle lehetőséget ad, hogy ne csak távollétünkben biztosítsuk otthonunkat, vagy a számunkra igazán fontos emberek otthonát.

Ki ne szeretné tudni, hogy családja, köztük az anyukája is, és  hogy annak otthona is biztonságban van?

Amit ez a fajta megnyugvás tud adni, az felbecsülhetetlen. Ha egy jól átgondolt riasztórendszer és távfelügyelet van telepítve az édesanyánkhoz, akkor már az is könnyebbséget jelent. Így csak a legszeretettebb ember egészsége miatt kell aggódnunk. Az Anyák napja remek alkalom arra, hogy kedveskedni tudjunk édesanyánknak, amihez   egy szál a kedvenc virágjából, pár szelet a legkedveltebb sütijéből vagy egy kedves üzenet is megfelelő. Azoknak azonban, akik hosszútávban gondolkodnak, remek lehetőség, hogy a Söni 2001 Kft. egyik szolgáltatását adják ajándékba, vagy legalábbis az Anyák napja után igénybe vegyék szolgáltatásaink egyikét. Hiszen nem csak az év ezen napján szeretnék gondoskodni anyukánkról! Fontos lehet, hogy amennyiben szeretnénk a Söni 2001 Kft. szolgáltatásait igénybe venni, az egy közösen, anyukánkkal meghozott döntés legyen. Sokszor ijesztő lehet az idősebb generáció számára a modern vívmányok beengedése személyes terükbe, azaz az otthonukba.

Ennek ellenére, egy közös konzultáció a szakképzett kollégáinkkal, csökkentheti a felmerülő kételyeket. Fontos rávilágítani arra, hogy bár lehet elsőre idegennek tűnhetnek  a modern megoldások, a kezelésük nem igényel hatalmas tudást és a biztonság fontossága felül kell, hogy írja a félelmeket. Sokan amiatt is szoktak aggódni, hogy egy-egy riasztó telepítése nagy felfordulással, kosszal és időráfordítással jár. Kollégáink azonban gyorsan, tisztán és szakszerűen dolgoznak, illetve a kezelést is megtanítják minden ügyfél számára, kifejezetten nagy türelemmel viseltetve az idősebb korosztály iránt.

Nagy eséllyel – a lehetőségekhez mérten – ezen a jeles napon személyesen tesszük tiszteletünket Anyukánknál.

Egy tartalmas, hosszú beszélgetés is sokat jelenthet, hiszen sokszor a mindennapok monoton, ugyanakkor gyors haladása miatt megfeledkezünk arról, hogy mik is a valódi értékek és, hogy kapcsolataink ápolása kulcsfontosságú az életben. A beszélgetés folyamán lehetőség van anyukánkkal megosztani a Söni 2001 Kft. által nyújtotta szolgáltatásokat, így közösen van lehetőség arra, hogy a legszimpatikusabb megoldást lehessen választani. De célszerű lehet cégünktől is segítséget kérni arra vonatkozóan, hogy az adott helyen mi lehet a leghatékonyabb megoldás, mert akár a tűzjelzőt is beköttethetjük.

A Facebook  oldalunk  és weboldalunk is teret ad arra, hogy jobban meg lehessen ismerni szolgáltatásainkat! Ezzel szeretnénk Boldog Anyák napját kívánni minden Édesanyának!