A vagyonvédelem fontossága

Az utóbbi hetekben kialakult gazdasági és társadalmi helyzet kapcsán sok kérdés felmerülhet bennünk.

Mi történne, ha esetleg romlana a helyzet, és az embereknek nem lenne pénze? Vajon hová vezetne a kétségbeesés és a pénztelenség? Mi történne, ha mindenki megvadulna, és kiszabadulva otthonaikból mindenki megpróbálná elvenni azt, ami a másé? Lehet, hogy kirabolnának? Fontos most a vagyonvédelem, mint korábban? Ezekre a kérdésekre valószínűleg senki nem tud precízen válaszolni, és egy részük egyelőre nem is tűnik életszerűnek. De az ember valahogy soha nem tudhatja.

Az is biztos, hogy mindenki elgondolkodott már mostanában azon a mondaton is, hogy „Mi lenne, ha…?”, vagy, hogy „Mi lesz velem, ha….?”.

Betörések mindig vannak. Nem attól kell félni, hogy megnövekszik a betörések, a lopások száma. Hanem attól, hogy mi, lakástulajdonosok nem vagyunk felkészültek és nem tettünk semmit a megelőzés érdekében! Jobb félni, mint megijedni, úgy tartja a mondás. Ezzel mi is egyetértünk. Pontosan ezért kell megelőzni a hasonló helyzeteket. A vagyonvédelem nagyon fontos!

Legyen az ember mindig felkészülve arra, amire fel lehet, és legyen mindig éber, vagy legyen valaki, aki éber helyette is.

Tanácsok járvány idejére a vagyonvédelem terén:

  1.  Védje őrizetlenül hagyott, ritkán látogatott ingatlanjait riasztóval és távfelügyeleti szolgáltatással!
  2. Védje korábban záró, vagy teljesen bezárt üzletét, éttermét, ingatlanát riasztóval és távfelügyeleti szolgáltatással!
  3. Feltétlenül ellenőrizze a felügyelet nélkül hagyott ingatlanok meglévő riasztórendszerének működését!
  4. Figyeljen idős hozzátartozóira és az ő biztonságukra is, hiszen most kevesebbszer találkozhat velük személyesen!
  5. Ha most ideje és lehetősége van házfelújításra vagy építkezésre, akkor gondoljon a biztonságra és arra, hogy a biztonság már a kapuknál elkezdődik!
  6. Ha kertészkedik, vagy építkezik ne hagyjon semmi értékeset az udvaron!
  7. Ha most többet van otthon ne felejtse el bezárni az ajtókat, ablakokat a lakásban , házban ott, ahol éppen nem tartózkodik!
  8. Ha dolgozik, akkor figyeljen a munka közben feltett ételre, teára, kávéra, illetve a konyha eszközök biztonságos használatára és a tűzvédelem problémájára!

A Söni 2001 Kft.-re mindig számíthat, ha biztonságtechnikai, távfelügyeleti, vagy betörés elleni segítségre van szüksége. Ha ingatlanját a Söni 2001 Kft. védi, akkor biztos lehet abban, hogy riasztás esetén néhány percen belül a helyszínre érkezik járőrünk. A házat, üzletet körüljárja, és Önt is értesíti, ha szükséges. Ha pedig valóban betörés történik, a rendőrség bevonásával oldjuk meg a problémát.

Mennyivel nyugodtabban aludna mindenki, ha lenne egy ilyen védelem mögötte, igaz? A mi ügyfélkörünkben sikeresen befejezett rablás még nem történt. Ez biztosan jelent valamit. Például azt, hogy bármennyire is kilátástalan a helyzet, és bármennyire is nagy a vészhelyzet, a Söni 2001 Kft. mindig éber, és mindig készen áll megvédeni az ügyfeleit, és készen áll a vagyonvédelemre, a profi távfelügyeleti szolgáltatásra.

Ha Ön is szeretne nyugodtan aludni, vagy biztonságban tudni üzletét, Pakson és környékén, akkor cégünk garanciával és a lehető legjobb feltételekkel áll rendelkezésére vagyonvédelem, betörésvédelem és leginkább a távfelügyelet terén!

Várjuk jelentkezését e-mailben a soni@soni.hu-n, illetve telefonon a 06 70 336-5520-as számon!