A riasztó és a távfelügyelet együtt nyújt igazi védelmet!

A riasztós védelemmel már egy lépéssel előrébb járunk az értékeink teljes biztonságban tartásához vezető úton, de mire jó egy riasztó, ha senki sem hallja a jelzést, vagy nem is foglalkozik vele?

„A riasztó majd biztosan elijeszti a betörőket!” Ez egy elég naiv gondolat, hiszen a mai világban olyan furfangos és ravasz betörők vannak, hogy kevés dolog lepi meg őket. A riasztó jelzése az elszánt és rutinos betörőket nem fogja hátráltatni. Ezért fontos, hogy biztonsági rendszerünk része legyen a távfelügyeletet, mivel a riasztó és a távfelügyelet együtt nyújt igazi védelmet!

Ne bízzuk értékeink védelmét a szomszédok éberségére!

Ha olyan környéken élünk, ahol több, a nap java részét otthontöltő, idős ember él, az még nem jelenti azt, hogy ők majd odafigyelnek a mi riasztónkra, vagy gyorsan lereagálják, mit kellene tenniük. Abban pedig ne is bízzunk, hogy az életük esetleges kockáztatásával oda jönnek házunkhoz, és megnézik, mi történik. Az egyetlen jó megoldás, ha a távfelügyelet szakképzett járőreire bízzuk otthonunk és értékeink védelmét! A Söni Kft. Pakson és környékén 24 órás járőr szolgálatot biztosít csupán napi 1 csésze kávé áráért! Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk ügyfeleink értékeinek védelme érdekében, de ehhez nekik is hozzá kell járulniuk!

Ha van riasztónk, azt mindig kapcsoljuk be!

A reggeli rohanás miatt sokan elfelejtik bekapcsolni a riasztót, vagy éppen nincs is rá idejük. Mások csak a boltba futnak el, és nem gondolják azt, hogy arra a 15-20 percre be kellene kapcsolniuk a riasztót. A betörők azonban hetekig is figyelhetnek egy célpontot, hogy megismerjék az ott élők szokásait, napi rutinját, így az a házban élők számára a kevés időnek tűnő bevásárlás a betörők számára bőven elég lehet. Ha hosszabb időre elutazunk, akkor mindenképp érdemes beriasztani! A távfelügyelet segítségével pedig gondtalanul tölthetjük időnket akár egy másik országban is.

Hamarosan kezdetét veszi az őszi szünet is, mely bár remek alkalomnak tűnik egy kis családi üdülésre, de távfelügyelet nélkül hagyott otthonunk csalogatja a betörőket. Válassza a Söni Kft. távfelügyeleti szolgáltatását, ha a téli szünet idején és a későbbi hosszabb vagy rövidebb idejű utak alatt is biztonságban szeretné tudni értékeit! Hogy felhőtlenül teljen a pihenés és élvezze az igazi védelmet.